MCS Hyrsystem effektiviserar leveranser och hämtningar ytterligare, med what3words

Publicerad 6/3 kl. 13:41

MCS, leverantör av system för uthyrning, har utvecklat möjligheten att använda what3words i hyrsystemet för att göra leveranser och hämtningar ännu effektivare, och samtidigt förbättra kundupplevelsen. Till skillnad från de flesta lokaliseringssystem använder what3words ord i stället för siffror eller bokstäver för att hitta, dela och spara exakta platser. Detta gör det lättare att komma ihåg koordinater, lättare att dela i telefonsamtal och på en mobil enhet.

MCS Transport Mobil innehåller longitud och latitud som ger en exakt plats, men what3words gör det ännu enklare att navigera genom att ta bort komplicerade koordinater och låta dem förmedlas med bara tre ord. Detta innebär att mindre tid går förlorad när man försöker leverera eller hämta hyrutrustning, vilket leder till en snabbare och effektivare arbetsprocess. På samma sätt kan tekniker som behöver komma på plats för att utföra reparationer, tankning eller toalettbesiktning snabbt lokalisera var utrustningen finns för att kunna utföra sitt arbete.

Nick Thomson, försäljningschef för MCS, förklarar, ”Ofta kan det vara svårt att lokalisera utrustning på en stor bygg- eller evenemangsplats,  och gatuadresser är ofta inte tillräckligt exakta för att specificera leveransplatser, till exempel vid ingångar till byggnader eller på landsbygden. En kraftfull kombination av MCS Transport Mobil och what3words gör det möjligt för uthyrare och förare att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.”

Uthyrningssektorn kan använda what3words på 50 olika språk för sin globala kundkrets. MCS transportapp använder Bing Maps som enkelt kopplas samman med what3words, vilket gör det enkelt att navigera och starta en rutt. what3words fungerar utan telefonsignal eller dataanslutning, så kunder och förare behöver inte längre oroa sig över att ha täckning, då platsen kan visas och navigeras till med hjälp av kompassläge. Nick Thomson tillägger, ”Med hjälp av exakta platser för leveranser och hämtningar blir förarnas arbete snabbare och enklare, samtidigt som förhållandet mellan kunden och uthyrningsföretaget förbättras. Dessutom behöver kunderna inte nödvändigtvis vara tillgängliga på plats för leveranser eller hämtningar eftersom utrustningen kan lämnas på en överenskommen plats. Platsfoton kan sedan tas som bevis för att leveransen skett, så att all kommunikation till kunden är klar och tydlig.”

www.mcsrentalsoftware.com

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×