Milwaukee lanserar fler personliga belysningslösningar

Publicerad 5/3, 2019 kl. 12:34

Milwaukee fortsätter att utöka det snabbt växande produktsortimentet av arbetsbelysning med lanseringen av fyra nya branschanpassade lösningar.

Det nya sortimentet omfattar två laddningsbara lampor, en USB-laddningsbar och hopfällbara strålkastare samt en USB-laddningsbar och vridbar arbetslampa. Milwaukee har även två nya icke laddningsbara produkter som drivs med alkaliska batterier, en strålkastare och en fick lampa.

Bakom dessa nya uppladdningsbara lösningar ligger det banbrytande Milwaukee REDLITHIUM USB-batteriet – ett extremt kompakt batteri med avancerad batteriteknik:

 

L4 FFL-201

Den USB-laddningsbara hopfällbara strålkastaren drivs av REDLITHIUM USB och levererar en klassledande ljuseffekt på 550 lumen TRUEVIEW högdefinitionsljus. Lampan är konstruerad med fokus på funktionalitet och mångsidighet: lamphuvudet kan vridas 210° och har en bred magnetisk bas så att den kan ställas upp, fästas eller hängas praktiskt taget överallt och kasta ett brett ljus på alla slags ytor.

Den hopfällbara konstruktionen får plats i fickan och den inbyggda karbinhaken gör den lätt att fästa i bältet eller en rem för smidig transport. Lampan har tre effektlägen som ger antingen maximal ljusstyrka eller maximal drifttid: High, Medium och Low för upp till 11,5 timmars drift på en enda laddning.

Dessutom kan batteriet i lampan laddas direkt via Micro USB eller bytas ut mot ett annat REDLITHIUM USB-batteri för minimala avbrott i arbetet. Lampans hus och lins är stöt- och kemikaliebeständiga och har kapslingsklass IP54 för skydd mot fukt och damm.

 

L4 PWL-201

Den USB-laddningsbara vridbara arbetslampan kombinerar funktionaliteten hos en ficklampa och strålkastare i en bärbar och extremt hållbar lösning. Lampan levererar 500 lumen TRUEVIEW högdefinitionsljus och det 110° vridbara huvudet erbjuder 155 m punktbelysning för belysning på avstånd och bred ljusstråle för exceptionellt bra områdesbelysning.

Lampan är utrustad med en magnetisk fot för handsfree-användning. Med upp till 10 timmars drift på en laddning matchar lampan enkelt aktuell arbetsuppgift med reglagestyrning från strålkastare till punktbelysning samt 3 effektlägen: Flood High, Flood Low och Spot Beam. Liksom den hopfällbara strålkastaren kan batteriet i lampan laddas direkt via Micro USB eller bytas ut mot ett annat REDLITHIUM USB-batteri för minimala avbrott i arbetet. Lampans hus och lins är stöt- och kemikaliebeständiga och konstruerade för att klara tuffa arbetsmiljöer.

 

FL-LED

Dubbla magneter på ovansidan och baksidan gör strålkastaren lätt att montera i olika riktningar för handsfree-belysning. Lampan levererar 300 lumen TRUEVIEW högdefinitionsljus, och med effektlägena High och Low kan användaren välja mellan maximal ljusstyrka eller drifttid beroende på arbetsuppgift. Lampan är konstruerad för tuffa miljöer och klarar fall från höga höjder och har kapslingsklass IP54 för skydd mot fukt och damm.

 

Alkaline ficklampa (ML-LED)

Ficklampan klarar upprepade fall från upp till 4 meter – perfekt för vardagsbruk i tuffa förhållanden. Den är konstruerad för att tåla stötar och kemikalier och är också IP67-klassad för ett vattendjup på upp till 1 meter och dammskydd. 325 lumen TRUEVIEW högdefinitionsljus och reglerbar ljusstråle (punkt- till områdesbelysning) erbjuder en räckvidd på 115 meter för maximal sikt. Lampan är utrustad med metallclips för säker förvaring i fickan.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×