Milwaukee släpper stativlampa med integrerad laddare

Publicerad 5/7 kl. 14:08

Milwaukee Tool utökar sitt sortiment av belysningslösningar med lanseringen av nästa generations stativlampa, en M18 High Output-lampa på stativ med integrerad laddare.

Den nya stativlampan har 100 procent starkareljuseffekt än den ursprungliga och har högre ljusstyrka för att uppfylla kraven på bra belysning på arbetsplatsen. ”Under 2016 lanserade vi en stativlampa som löste alla de vanligaste frustrationerna som användarna upplevde med halogenlampor på stativ”, säger Alexander Flemming, Trade Product Manager Nordic Milwaukee. ”I år kan vi presentera vår mest avancerade batteridrivna stativlampa med andra generationens integrerade laddare. Den är komplett med alla funktioner som användarna är bekanta med och uppskattar, och har dubbelt så hög ljusstyrka jämfört med föregående modell.”

Liksom den föregående modellen har M18 High Output-lampan med inbyggd laddare justerbara lamphus vilket gör att användaren kan rikta tre oberoende lampor dit ljuset behövs. Stativlampan har tre effektlägen för optimal kontroll över ljuset (6000 lumen TrueView). Lampan har ett förbättrat bärhandtag för transport och förvaring, och den kan monteras på bara några sekunder, enligt Milwaukee. Den kan dessutom förlängas från 1 till 2,2 meter för belysning ovanför huvudhöjd eller för att minimera skuggor när ljuset riktas nedåt.

 M18 High Output-stativlampan har en inbyggd nätkontakt, en inbyggd M18-batteriladdare och en USB-port för laddning av andra enheter. Liksom Milwaukees övriga LED-lampor behöver den nya stativlampans LED-lampor aldrig bytas ut.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×