Milwaukee Tool utökar utbudet

Publicerad 23/12, 2019 kl. 12:29

Milwaukee Tool lanserar sin nya M12 FUEL långa spärrskaft. Spärrskaften för ¼” och 3/8” hylsor ger upp till 75 Nm max vridmoment och har en smal huvudprofil med förlängt skaft som ger användaren smidig åtkomst i trånga utrymmen.

Liksom övriga M12 Fuel-produkter använder de nya verktygen tre exklusiva innovationer från Milwaukee – en kolborstfri PowerState-motor, ett RedLithium-Ion-batteri och RedLink Plus-elektronik – som ger god prestanda, hållbarhet och drifttid.

Den kolborstfria PowerState-motorn levererar upp till 200 varv/minut och 75 Nm (M12 Fuel långt 3/8” spärrskaft) och upp till 250 varv/minut och 54 Nm (M12 Fuel långt ¼” spärrskaft) för kraft som matchar tryckluftsdrivna verktyg.

Ett gjutet stålskaft och dess komponentmaterial erbjuder en robust lösning som tål tuffa arbetsuppgifter. Med en balanserad och ergonomisk konstruktion, en kompakt spärrprofil och långt skaft får användaren bättre åtkomst i trånga utrymmen jämfört med andra batteri- och tryckluftsdrivna verktyg. De nya långa M12 FUEL spärrskaften är kompatibla med M12-systemet som numera omfattar fler än 75 lösningar.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×