Minikranen RPG 2900 W+ i Frankrike

Publicerad 6/3 kl. 14:00

Bria Group är ett franskt företag, specialiserat på snickeri, verksamt i Nice och i de maritima alperna med 15 års erfarenhet. Företaget erbjuder framför allt tillverkning och byte av fixturer, installation av alla typer av dörrar och leverans av produkter för solskydd.

Deras behov av en flexibel men kraftfull och transportabel maskin för att placera sina dörrar och fönster ledde till att bröderna Bria köpte en larvbandsburen minikran, Spider RPG 2900 W+ från Palazzani Industries.

Spider RPG 2900 W+ är lämpad för att arbeta i trånga och svåråtkomliga utrymmen, eftersom den har minskad bredd och låg vikt. Teleskoparm utrustad med teleskopisk hydraulisk jibb säkerställer lyft av material och når högre än standardversionen, med justerbar lutning. Maskinen är transporterbar med släp (3,5 ton). Maskinerna, spårade och utrustade med dubbel dieselkraft plus el, kan användas utomhus på byggarbetsplatser eller inomhus, och drivs av nätspänning. Efter beställningen hölls en teknisk utbildning i Palazzani Industrie för tekniker från Bria Group för att ge grundläggande instruktioner för användning och underhåll av RPG 2900, och därefter sattes maskinen direkt i arbete.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×