Minska bullret på arbetsplatsen med den nya 12V slagskruvdragaren

Publicerad 29/10, 2019 kl. 16:00

Milwaukee lanserar en ny M12 Fuel Surge ¼” Hex hydraulisk slagskruvdragare, som bygger på tekniken Fluid-Drive som ger två gånger lägre ljudnivå och vibrationer och bibehåller kontinuerligt vridmoment längre än vanliga slagskruvdragare.

“Milwaukee har alltid legat i framkanten av utvecklingen av fästverktyg och med lanseringen av M18 FUEL SURGE kan vi leverera en bättre användarupplevelse tack vare tystare drift och minskade vibrationer i ett verktyg som drar små till medelstora skruvar minst lika snabbt som vanliga slagskruvdragare”, säger Henrik Nielsen, Trade Product Manager för Milwaukee.

“M12 Fuel Surge är idealisk för nuvarande och framtida M12-användare som drar stora mängder medelstora skruvar eller utför mycket servicearbete”, säger Henrik Nielsen, Trade Product Manager för Milwaukee.

På grund av dess ljudnivå är den lämplig för exempelvis underhållsarbeten i bebodda fastigheter, kontorsbyggnader, sjukhus och skolor. Som marknadens enda kompakta hydrauliska 12V slagskruvdragare erbjuder den kompakta konstruktionen en lösning för svåråtkomliga platser. Den kompakta storleken gör att verktyget kan bäras i ett bälte eller i en ryggsäck och gör den lämplig för användning i trånga utrymmen.

Liksom övriga M12 Fuel-produkter använder den nya slagskruvdragaren tre exklusiva innovationer från Milwaukee – en kolborstfri Powerstate-motor, ett RedLithium-Ion 5,0 Ah- batteri och RedLink Plus-elektronik – som ger förstklassig prestanda, hållbarhet och drifttid.

Den nya M12-slagskruvdragaren är kompatibel med branschens största batteridrivna kompaktsystem som numera omfattar fler än 75 professionella verktyg med fokus på kraft, produktivitet och bärbarhet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×