Modulärt New Silent Pack för Hatz H-serie

Publicerad 24/2 kl. 17:03

Hatz nya modulära New Silent Pack sänker bullernivån och erbjuder skydd för tre- och fyrcylindriska motorer i deras H-serie. Den baseras på Open Power Unit-motorer och kan därmed beställas kompletta och redo att användas ”ex works”.

New Silent Pack har en modulär struktur och passar Hatz H-seriemotorer 3H50TI, 3H50TIC, 3H50TICD, 4H50TI, 4H50TIC och 4H50TICD. Praktiskt taget alla delar är identiska för alla H-serie-motorer. Ett skydd för dieselpartikelfiltret finns tillgängligt för Hatz Steg V TICD-modeller. Underhållskåporna är anpassade för dimensionerna på tre- och fyrcylindersmotorerna.

New Silent Pack har designats om från grunden och erbjuder en låg vikt på mindre än 100 kg. De trecylindriska TI- och TIC-modellerna innefattar en inkapsling på 91 kg. Den största versionen, Hatz 4H50TICD, har en inkapsling på 98 kg. Under utvecklingen av New Silent Pack minskade även dimensionerna på inkapslingarna med mer än 10 % jämfört med föregångaren.

Inspektionsöppningen kan snabbt flyttas och erbjuder åtkomst till operatörssidan och toppen. Detta gör att alla underhållsdelar såsom oljefilter, oljemätsticka, oljepåfyllningshals och huvudbränslefilter är lätta att komma åt.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×