Nordbygg satsar på innovation år 2020

Publicerad 18/12, 2018 kl. 10:05

Under årets mässa ingick som en bärande del Nordic ConTech, samhällsbyggnadssektorns plattform för innovation och utveckling som valt Nordbygg för sin lansering.

Lanseringsprogrammet erbjöd förutom en utställning även ett gediget konferensprogram och guidade turer till utvalda utställare.

”Vi fick jättepositiv respons från besökarna. Vi hade gått in ganska blygsamt och visste inte hur det skulle tas emot. Efteråt var vi så glada att vi spontant kramade om varandra”, säger Daniel Dahlström på Svensk Byggtjänst, en av initiativtagarna till Nordic ConTech. Utöver Svensk Byggtjänst står även Smart Built Environment-projektet Bygg 4.0 bakom och Nordbygg som sponsor.

Nordbygg återkommer i april 2020 och kommer då handla ännu mer om hur ny teknik, den befintliga och den som är på gång, kan bidra till branschens utveckling. ”Vårt arbete syftar till att vi ska kunna erbjuda utställare och besökare en hel innovationsarena”, säger Peter Söderberg, projektchef. ”Jag använder gärna Nordbygg till att skjuta på lite extra och bidra till en positiv utveckling av hela samhällsbyggnadssektorn”, menar Peter Söderberg.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×