Ny dyckertpistol från Milwaukee

Publicerad 29/10, 2019 kl. 16:51

Milwaukee lanserar en helt nydesignad kompakt M18 Fuel 18 GS dyckertpistol med kraften att spika i hårda och mjuka träslag med rena spikhål.

Dyckertpistolen har optimerats för att spika försänkta dyckert i alla vanliga material och i alla riktningar med reducerad rekyl och reducerat hålavtryck från spiken och munstycket. Dessutom har framsidan av verktyget strömlinjeformats för att ge bättre sikt över arbetsytan och åtkomst i trånga utrymmen. Den totala vikten har minskats för bättre balans och mindre belastning under arbetet.

Utrustad med Milwaukees M18 RedLithium-Ion 2,0 Ah-batteri avfyrar den upp till 1200 dyckert per laddning för maximal produktivitet. M18 Fuel 18 GS-dyckertpistolen levererar samma prestanda som snickare och hantverkare förväntar sig av ett tryckluftsdrivet verktyg, fast med friheten och bekvämligheten av batteriteknik.

Den har tre innovationer från Milwaukee – en kolborstfri PowerState-motor, RedLithiumIon-batteri och RedLink Plus-elektronik – en kombination som ger oslagbar prestanda, hållbarhet och drifttid. Nya M18 Fuel-dyckertpistolen är fullt kompatibel med det övriga M18-sortimentet som numera omfattar fler än 145 verktyg.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×