Ny handhållen motorkap från Hilti

Publicerad 29/10, 2019 kl. 15:56

Hilti lanserar DSH 600-X handhållen motorkap på marknaden för 60 cc kompakta motorkapar. Den väger 9,8 kg och är utrustad med en ny konstruktion av klingskydd och arm, vilket innebär ett kapdjup på 120 mm med 300 mm diamantklinga.

DSH 600-X har också en snabbstart i tre steg med automatisk choke, vilket gör verktyget lätt att starta. Tack vare Hiltis klingbromsteknologi stannar klingan helt på mindre än sju sekunder, vilket betyder ökad säkerhet på arbetsplatsen och för användaren. DSH 600-X har utvecklats för att ge en balanserad känsla samtidigt som säkerheten och produktiviteten har förbättrats vid kapningar i murverk, betong och stål.

För att hantera problemet med damm har Hilti även lanserat den nya DSH-P självsugande höghastighetspump för vatten. När den ansluts till DSH 600-X, levererar den ett konstant vattenflöde som dämpar dammbildning vid alla typer av kapning vilket gör att man inte behöver använda trycksatta vattenflaskor. Dessutom är vibrationsnivån mindre än 2,5m/s² så att användaren kan arbeta över längre perioder med verktyget. Till DSH 600-X medföljer också ett underhållskit som består av ett extra tändstift, startsnören, ett luftfilter och ett bränslefilter för enkelt underhåll direkt på arbetsplatsen.

I likhet med alla nya Hilti-verktyg levereras DSH 600-X med Hilti Connect, en verk-tygsapp som ansluter till en smarttelefon eller annan mobil enhet med hjälp av NFC-teknik (Near Field Communication). Hilti Connect-appen ger omedelbar åtkomst till information som verktygstyp, serienummer, ägare, garantier, service- och reparationsschema och annan praktisk vägledning.

DSH 600-X ingår i Hiltis portfölj av motorkapar, som även omfattar DSH 700-X med en motor på 70 cc och kapdjup på upp till 125 mm samt DSH 900-X på 87 cc och kapdjup på upp till 150 mm.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×