Ny Operations Manager för Åkerströms Björbo AB

Publicerad 5/9, 2019 kl. 11:32

Hans Persson tillträder från augusti 2019 tjänsten som Operations Manager för Åkerströms Björbo AB.

Hans Persson är 49 år, född och uppvuxen i Björbo och bor idag i Djurås med fru och tre barn. Hans har under 28 år varit anställd vid Hörnell International, numera 3M i Gagnef, där han under många år arbetade som platschef och var delaktig i att företaget växte från 30 anställda till att bli världsledande inom sitt område med idag 150 anställda.

De senaste åren ansvarade Hans för produktions- och processförbättringar genom metodiken Lean Six Sigma lokalt i Norden och internationellt. Han specialiserade sig på kvalitetsbristkostnader, effektiviseringar och tidsoptimering i processer och flöden.

“Det känns som en fantastiskt rolig utmaning att få återvända till produktionsutveckling i ett mindre och snabbfotat team på hemmaplan”, säger Hans Persson. ”Mitt ledarskap utgår från personalen, att de anställda trivs, kan tänka fritt och ta egna initiativ; att vi genom ömsesidig tillit kan utvecklas som individer och bli ännu bättre som lag.”

“Vi är mycket glada att Hans med sin långa erfarenhet av ledarskap, gedigna kunnande och stora sociala kompetens nu blir en del av vårt fantastiska team”, säger Anna Stiwne, VD Åkerströms. ”Vi har en mycket bra energi och tillväxt i företaget. Vi har gjort stora marknadsmässiga satsningar och vår lönsamhet är bättre än någonsin. Med Hans i båten har vi potential att inom fem-sex år dubblera omsättningen till omkring 200 miljoner.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×