Ny spårningsenhet från Milwaukee

Publicerad 31/5, 2022 kl. 15:18

Milwaukee Tool utökar sitt sortiment med en ny One-Key Bluetooth-spårningsenhet. Den nya spårningsenheten är utvecklad för att hjälpa användaren att kontrollera sin verktygspark via en dator, surfplatta eller telefon.

Den nya spårningsenheten med Bluetooth-teknik ingår i One-Key-plattformen. I One-Key-appen kan användaren få information om den senaste platsen och tidspunkten som en One-Key-ansluten enhet befunnit sig inom 90 meter från en annan One-Key-enhet. Med hjälp av en inbyggd högtalare kan användaren lokalisera verktyg inom 15 meter.

One-Key är en digital plattform som är utvecklad för att ge användaren kontroll över sin verktygspark. Användaren kan se om ett verktyg är tillgängligt och var det är placerat. Plattformen erbjuder även en fjärrstyrd verktygsspärr ifall verktyget blir stulet. Det enda användaren behöver göra är att markera ett verktyg i appen som är stulet. Användaren får därefter en notis när det börjar användas.

När One-Key-appen är aktiverad visas den senaste platsen där ditt anslutna verktyg sågs samt data över de platser som verktyget närmats av en One-Key-användare under de senaste 30 dagarna. Dessutom kan användaren se när och var verktyget användes senast. One-Key-teknologin är integrerad i flera Milwaukee-verktyg, och med hjälp av den nya spåringsenheten har användaren möjlighet att utnyttja tekniken på vilket föremål som helst. Spårningsenhetens kompakta konstruktion kan fästas på alla ytor med lim, skruv eller buntband. Enheten har också ett skal som tål väder- och arbetsförhållanden på arbetsplatsen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×