Ny tigersåg från Milwaukee

Publicerad 10/10, 2018 kl. 11:57

Nya SUPER SAWZALL kombinerar tre exklusiva innovationer – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-ION-batteri och REDLINK PLUS-elektronik.

För att kunna leverera samma prestanda som SUPER SAWZALL via en 18V batteridriven plattform byggde Milwaukee om samtliga batteridrivna komponenter för att kunna leverera prestanda i toppklass.

Milwaukee utvecklade en helt ny kolborstfri POWERSTATE-motor för denna tigersåg som levererar en konstant såghastighet och den kraft som krävs för tuffa tillämpningar utan att stanna av. Milwaukee har även byggt om REDLINK PLUS-elektroniken från grunden för att säkerställa maximal verktygsprestanda under belastning och för att förhindra överbelastning och överhettning. Tigersågen har samma egenskaper som sina berömda föregångare.

Utrustad med Milwaukees nya M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0Ah-batteri har den nya tigersågen en kapacitet på upp till 150 kapningar av 290 mm x 45 mm furuvirke på en enda laddning, vilket innebär att användaren slipper sladdar och batteribyten under arbetsdagen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×