Ny VD för IPAF

Publicerad 23/12, 2019 kl. 12:18

International Powered Access Federation, IPAF, utser Peter Douglas som ny vd. Han påbörjade tjänsten den 1 december 2019 och är stationerad i Storbritannien.

“De senaste åren har IPAF gått från styrka till styrka och kommit med innovationer för att uppdatera sina utbildningskurser till nya språk och eLearning, utveckla VR-applikationer och skapa nya, spännande evenemang. Med Peter stationerad i Storbritannien, kommer IPAF:s högkvarter konsolideras och möjliggöra komplett servicesupport av organisationens huvudmarknad och medlemskap, som under de senaste åren har levererat fler PAL Cards än någonsin tidigare”, säger Norty Turner, IPAF:s President, som var med och bestämde i rekryteringsprocessen.

“Jag är glad och hedrad över möjligheten att leda en så välkänd och respekterad, global organisation inom säkerhet, teknik och utbildning”, säger Peter Douglas. ”Jag ser fram emot utmaningen att göra den drivna accessindustrin världen över så säker som möjligt. Det är ett privilegium att ha blivit vald till denna spännande roll och jag kan knappt vänta med att få sätta igång. Arbetet för alla som är involverade i IPAF är så värdefullt; att främja säker och effektiv användning av eldriven access över hela världen och att säkerställa att personer som utför tillfälligt arbete på höjden får gå hem oskadda i slutet av arbetsdagen känns väldigt meningsfullt.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×