Nya bandlastare i Bobcats M-serie

Publicerad 5/10, 2020 kl. 10:30

obcat släpper två nya Steg V-bandlastare, T450 och T590, i deras M-serie som sedan tidigare inkluderar kompaktlastarna S450, S510 och S530. Lastarna i M-serien är utformade för optimerad prestanda, komfort och underhåll.

Tack vare Bobcats nya Steg V-motor har bullernivån sänkts för både förbipasserande och operatörer. Den nya motorn D24 med Bosch Fuel Injection System förbättrar enligt Bobcat maskinens övergripliga prestanda samtidigt som den möter de strängaste Steg V-emissionskraven. Dessutom har motorns effekt-/viktförhållande optimerats i både T450 och T590.

Det första serviceintervallet för motorolja har utökats till 500 timmar, och den förbättrade bränslefiltreringen innebär färre filterbyten och minskade driftskostnader. Den tidigare valfria Deluxe-kontrollpanelen innefattas nu som standard och erbjuder bland annat telematik för att skydda maskinerna och för att kontrollera prestandan. Deluxe-panelen reducerar risken för misskötsel tack vare en nyckelfri funktion. Övriga kännetecken är reducerade vibrationer för ökad komfort, möjlighet till fjärrstyrning och automatisk efterbehandlingsteknologi för dieselpartikelfiltret. Lastarna i M-serien är några av de första modellerna i Bobcats europeiska lastarsortiment med ny styling med 3D-dekaler. I sortimentet ingår dessutom ytterligare en modell, minibandlastaren MT55, för särskilt trånga utrymmen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×