Nya Genie S-60 bomlift i Europa

Publicerad 5/7, 2021 kl. 13:25

Uthyrningsföretaget Brauer Arbeitsbühnen GmbH (Steffen Brauer) med bas i Eisenberg, Thüringen, Tyskland, har fått den första Genie S-60 J bomlift i Europa som leverades i maj.

Steffen Brauer valde medvetet Genie J-serien eftersom den levererar både kvalitet och värde och kompletterar de andra hissarna i företagets flotta som omfattar cirka 90 mobila arbetsplattformar (MEWP).

Genie S-60 J bomlyft, som har en arbetshöjd på 20,5 m (66 ft 10 in), är idealisk för att leverera prestanda och produktivitet i en mängd typiska arbets-på-höjd-applikationer. Med en initial investeringskostnad som jämförs gynnsamt med hyrespriserna ger det också Steffen Brauer-teamet möjligheten att matcha rätt utrustning till kundens jobb och samtidigt få en bra hyresavkastning för sin verksamhet. Denna förmåga att optimera deras lönsamhet var en avgörande faktor i Steffen Brauers köp av teleskopliften S-60 J.

Med åtta teammedlemmar är Steffen Brauer ett relativt litet men snabbt växande uthyrningsföretag. Som ett resultat var det viktigt att lägga till en flexibel maskin som kunde tillgodose behoven hos olika typer av arbetsplatser. S-60 J-hissens mångsidighet innebar att den var uthyrd strax efter leveransen. En befintlig kund valde medvetet hissen för att bygga fasaden till en ny kontorsbyggnad i Jena på Intershop AG i tre månader. Han var mycket nöjd med maskinen.

Generalagent för Genie i Sverige är företaget Liftexperten.

www.genielift.com
www.genie.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×