Nya Hilti DGH 130 diamantslip

Publicerad 29/10, 2019 kl. 15:39

Hilti har lanserat nya diamantslipen DGH 130 för slipning och polering av betong, två olika moment som traditionellt kräver två olika verktyg.

Denna lätta och flexibla slip är utvecklad för att ta bort betong, rengöra formsättningar och förbereda väggar för målning. Den är utrustad med ett hastighetsvred som gör att användaren kan välja rätt hastighet för respektive arbetsmoment. Tack vare det ergonomiska huvudgreppet kan användaren enkelt manövrera verktyget och hålla det stadigt på plats även när man arbetar i höga hastigheter.

Med nya DGH 130 effektiviseras användarens arbete och man behöver inte längre ha två verktygs-uppsättningar för de olika arbetsmomenten utan avslutar med Hiltis polerskivor för en finpolerad yta direkt på den exponerade betongväggen.

DGH 130 är ett komplement till DG 150 slip för betonggolv. Den senare är utrustad med en borstlös motor och är perfekt för borttagning av grov och ojämn betong, färg och andra ytbehandlingar. Både DGH 130 och DG 150 kan anslutas till en Hilti-dammsugare, som skyddar operatören från skadligt damm.

I likhet med alla nya Hilti-verktyg levereras DGH 130 med Hilti Connect, en verktygsapp som ansluter till en smarttelefon eller annan mobil enhet med hjälp av NFC-teknik (Near Field Communication) som är inbyggd i verktyget. Hilti Connect-appen ger omedelbar åtkomst till information som verktygstyp, serienummer, ägare, garantier, service- och re-parationsschema och praktiska vägledningar.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×