NYA MERLO MULTIFARMER 40.9

Publicerad 21/11, 2018 kl. 11:29

De nya Multifarmer-modellerna av Merlos teleskoplastare är inte bara redskapsbärare med bra räckvidd och hög lyftkapacitet. De är också hundraprocentiga lantbruksmaskiner, som är tillverkade och utrustade för att passa lantbrukets alla verksamheter.

Alla Multifarmer-modeller är byggda och utrustade för att med sin flexibilitet och mångsidighet kunna ersätta traktor med frontlastare och hjullastare. Med trepunktslyft på sju ton och kraftuttag med effekt upp till 150 hk, samt hitchkrok har Multifarmer samma förmågor som en traktor. Med skopa monterad kan den dessutom lyfta fyra ton och fungerar som hjullastare – med skillnaden att den når längre och högre och har betydligt bekvämare insteg. Det behövs ingen höglyftsskopa för att lasta högt och med bommens räckvidd på nio meter kan balar och annat material staplas högt och förvaringsutrymmena utnyttjas bättre.

De breda däcken ger också en bärighet som minskar jordpackning och även fungerar utmärkt när man packar silo. Fyrhjulsstyrning och krabbstyrning betyder dessutom en manövreringsförmåga utöver det vanliga. Den nya hytten har hyttfjädring, armstöd med multifunktioner och perfekt runtomsikt.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×