Nya OMMELIFT 25.00 RXJ premiär på Bauma

Publicerad 1/4, 2019 kl. 12:34

Ny COMPACT 25 m är en larvbandsburen lift från Omme Lift som man kommer att visa på Bauma. Omme hittar du i hall FS och monter nummer 1102/1.

25.00 RXJ har en arbetshöjd på 25m och en stor räckvidd på upp till 12,5m. En dubbel parallellogram-artikulerande stigfunktion ger 7m upp-och-över-frigång och ger en vertikal väggspårning. Detta ger användaren en mängd olika alternativ för både inomhus och utomhusbruk.

 

Kompakta dimensioner

25.00 RXJ har en transportlängd på endast 6,91 m, som kan reduceras ytterligare till endast 6,16 m utan at ta av korgen. Transportbredden kan minskas till endast 0,89 m. De kompakta dimensionerna ger exceptionell manövrerbarhet i begränsade utrymmen. Enkla och intuitiva kontroller gör operatörsinstruktionen enkel och man arbetar snabbare. 

 

En riktig hybrid

Standardversionen är försedd med en dieselmotor och batteri som laddas av motorn.

Batterikapacitet eliminerar behovet av direkt nätspänning med strömkablar och spänningsfall. Hissen är därför lika effektiv inomhus och utomhus. Inget ljud - ingen rök - ingen förorening

 

Inställningsförmåga

Stabilisatorer gör att maskinen kan ställas in på ojämna nivåer upp till 40% (21,8 °). Enkla och intuitiva kontroller gör operatörsinstruktionen enkel och arbetar snabbare.

 

Lågt marktryck

Larvbandschassit är konstruerat för kraftfull köring i terräng och sprider ut maskinens vikt i stor utsträckning. Lågt marktryck är viktigt när man arbetar på känsligare ytor som plattor, marmor, flaggade vägar, trägolv eller om plattformen i byggnation där hög räckvidd krävs men låg vikt är en nödvändighet.


Omme Lift kommer även visa andra produkter på Bauma som följande:

Mini 12 EJ är en 12 m minilastslift, batteridriven och med hydraulisk framdrivning. Den är försedd med justerbar färdbredd och en flyghjul som ger tillgång över och över takkanter och upp bakom hinder - flygfliken betyder mer bekväm och exakt manövrerbarhet.

1700 EX är en 17 m, kompaktledare med hydraulisk framdrivning som gör att plattformen kan driva sig runt arbetsytan. 1700 EX-plattformarna är utrustade med ett utfällbart saxsystem, vilket ger hissen en ökad upp- och överstigning över höga hinder. Dessutom har hissen ingen utsvängning vid svängning.

4200 RJ är en 42 m, teleskopskruvlyft, tillgänglig som en sann hybrid, och konstruerad för att korsa terrängen, men sprider också maskinens låga vikt (6900 kg / 15,212 lbs) vid körning på känsliga ytor. Den upp till 27% uppställningsförmågan ger drift på nivåer där självgående bommar är olämpliga att arbeta på grund av alltför branta sluttningar. Eller kanske en 40m (ft 131 ’) självgående båge som väger 20.000kg (44.000 lbs) är bara för stor och tung att använda.

www.ommelift.com

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×