Nya pannlampslösningar från Milwaukee

Publicerad 7/4, 2020 kl. 15:17

Den USB-laddningsbara reflexpannlampan HI-VIS gör användaren väl synlig från alla håll genom en kombination av hands-free arbetsbelysning och en säkerhetslampa som sitter på baksidan av huvudremmen.

Säkerhetslampan kan användas med fast eller blinkande läge som är synligt i upp till 400 meter när den används ihop med den främre lampan. Den främre lampan levererar 600 lumen TrueView High Definition-ljus och har två ljuslägen: spot och strålkastare. Denna pannlampa är en lösning för väg- eller tunnelarbete eller annat arbete under mark samt vid arbete i närheten av bygg- och entreprenadmaskiner.

Pannlampan kan fästas på arbetshjälmar och har en elastisk rem, silikongrepp och universalklämmor som passar alla storlekar och modeller. Lampan erbjuder heldags drifttid med fem ljuseffektlägen: hybrid spot/strålkastare, strålkastare hög, strålkastare medium, strålkastare låg och spot hög. Den USB-laddningsbara reflexpannlampan HI-VIS är vatten- och dammtålig och klarar fall från upp till två meter.

Den USB-laddningsbara pannlampan med slim-profil har en mycket kompakt lampdel på endast 2,5 cm som trots sin storlek ger en bred ljusbild och 600 lumen TrueView High Definition-ljus. Tack vare att batteriet är placerat baktill på huvudbandet erbjuder lampan maximal rörelsefrihet i trånga utrymmen och balanserad vikt för heldagsanvändning. Lampan har ett huvudband i svettabsorberande mikrofiber för ökad komfort och klämmor för att fästa lampan på hjälmen.

Fyra lägen kan användas för att maximera ljusstyrka eller drifttid: hög, medium och låg för över 25 timmars drift. Pannlampan är också vatten- och dammtålig och klarar fall från upp till två meter.

Pannlampan finns även i en variant som använder engångsbatteri. Den nya pannlampan med spot/strålklastare för engångsbatteri erbjuder punkt- och områdesbelysning i ett kompakt lågviktsformat. Med 450 lumen TrueView High Definition-ljus, strålkastare med en räckvidd på upp till 100 meter och fem olika lägen kan användaren välja önskad form av ljus, effekt eller drifttid för den aktuella arbetsuppgiften. Ett högkvalitativt huvudband i svettabsorberande mikrofiber ger komfort och hjälmklämmor gör det enkelt att fästa pannlampan utanpå hjälmen. Pannlampan drivs med 3 x AAA-batterier.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×