Palazzani visade fem produkternyheter på Bauma

Publicerad 6/3 kl. 13:35

På Bauma ställde den italienska arbetsplattformstillverkaren Palazzani Industrie ut fem nya produkter.

Först ut var Ragno TTZJ 58, som de titulerar som världens högsta spindellift. Maskinen har en helt ny design, ett system med ledad, dubbelteleskopisk bom och så kallad fly jib, och är designad för att användas i olika applikationer, speciellt på höjder med svår åtkomst. Den har en maximal arbetshöjd på 58 meter och räckvidd på 20 meter med en korgkapacitet på 120-230-400 kg.

Ragno TSJ 35.1 visades upp i larvbandsburet utförande och med grönt Eco-strömalternativ (AC + litiumbatteri). Den erbjuder ett arbetsdiagram från luften på 35 meter i arbetshöjd och 15 meter i räckvidd, med en höjd på 2 meter i transferläge för att användas inomhus. Den finns tillgänglig i alternativen Bi-Energy och Eco. En trefasvägglåda på 32 kW visades upp framför TSJ 35.1, för att visa hur modellen kan laddas på två timmar, enligt Palazzani. Väggdosan har ett så kallat typ 2-uttag.

Minikranen RPG 2900 W+ Bi-Energy kan användas i trånga områden tack vare dess bredd på 730 mm. Den har en vikt på 2800 kg och en maximal lyftkapacitet på 2,9 ton. Teleskopbommen med hydraulisk jibb når 13,2 meter med en kapacitet på 600 kg. Maskinen kan bogseras på en 3,5 tons trailer. Den finns som standard med Bi-Energy, diesel + AC för utomhus- och inomhusapplikationer.

Spider TZX 225 Bi-Energy kan arbeta på mjuk terräng och ömtåliga golv tack vare dess lätta och icke-markerande larvband. Den kan dras med en tvåaxlad släpvagn. Stabiliseringen är dubbel och varje ledad bom är försedd med en dubbel, teleskopisk förlängning.

Spiderlift TSJ 30.1 Hybrid har en femsektions teleskopisk bom och övre ledad så kallad flying jib. Rören är skyddade inuti bommen. Varje stödben kan roteras i två olika positioner, och maskinen har automatisk självnivellering. Maskinen är lämpad för bland annat konstruktion, underhåll och restaurering både inomhus och utomhus.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×