PLS lanserar ny laserserie

Publicerad 1/4 kl. 16:53

PLS (Pacific Laser Systems) ett FLUKE-företag, introducerar en ny laserserie med punkt-, kryss- & rotationslaser - med förbättrad hållbarhet, noggrannhet och prestanda.

Dessa nya professionella verktyg är konstruerade för att möta kraven på hårda arbetsplatsmiljöer. De nya lasrarna ger ljusa, skarpa referenspunkter och linjer för snabb och korrekt utsättning.

”Vi uppdaterar majoriteten av PLS sortimentet för att möta företagens behov på arbetsplatsen nu och i framtiden”, säger Lewis Nelson, produktchef på PLS. ”De nya produkterna ersätter merparten av de befintliga PLS lasrarna men är nu än mer robusta och slitstarka samtidigt som de behåller sin höga precision. De är perfekta för daglig användning på arbetsplatsen.”

Man har gjort uppgraderingar för att göra instrumenten mer damm- och vattenbeständiga och mer skyddade för tuffa arbetsmiljöer. Krysslasrarna har även pendellås som skyddar den rörliga delen under transport för att undvika potentiellt slitage, vilket ökar livslängden.

Ett annat viktigt tillskott är att kunderna kommer att kunna välja om de vill ha ett rött eller grönt laserljus. Alla modeller utom H2 kommer att finnas tillgängliga i rött eller grönt.

“Laseranvändare under de senaste åren har visat ett stort intresse för gröna lasrar”, säger Nelson. “Studier har visat att grönt Laserljus är upp till fyra gånger mer synbart för det mänskliga ögat, vilket gör laserljuset mer synligt på arbetsplatsen.”

PLS 5G fempunkts-lasern i grön och PLS 6R / 6G-kombinationslasern. De är några av alla de nya lasrarna i den mest populära handhållna kategorin som används på byggarbetsplatser och i anläggningar runt om i världen.

PLS-laserinstrument har även 3 års garanti.

www.blinken.eu

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×