Prestanda i toppklass

Publicerad 31/5, 2019 kl. 15:40

Nu lanserar DEWALT sin första batteridrivna excenterslipmaskin.

Ett helt nytt proffsverktyg med en prestanda som enkelt kan matcha en nätansluten 230 V-modell. Det ger en snabb och effektiv avverkning och ett slutresultat med perfekt finish.

DEWALTs 18V XR-sortiment växer snabbast på marknaden med över 140 batteridrivna proffsverktyg. Ett unikt system som bygger på en och samma batteriplattform som passar samtliga produkter. Nu utökas sortimentet även med en ny kraftfull 18 V excenterslipmaskin, med 125 mm slipplatta. Ett perfekt verktyg för professionella snickare, båtbygg- are och andra som sysslar med finsnickeri och träbearbetning på platser där nätanslutning inte är självklar. Nya DCW210 möter en stor efterfrågan på ”sladdlös frihet” när man till exempel platsbygger kök och inredning, utställningar och mässmontrar, finslipar snickerier innan målning eller tar bort färg och lack från ytor.

Tack vare DEWALTs bortslösa motor är den nya excenterslipen mycket effektiv och snabb med oöverträffad körtid som är bäst i sin klass. Konstruktionen är dessutom extra gedigen vilket sammantaget gör att DCW210 kan stå upp mot vilken nätansluten 230 V excenterslip som helst när det gäller kapacitet, hållbarhet och driftsäkerhet. Samtidigt är den lätt och bekväm att styra med ett ergonomiskt utformat grepp som ligger bra i handen och ger maximal kontroll. Osilleringsrörelsen är 2,6 mm och hastighetsinställningen variabel från 8000-12000 varv/minut via en smart ”switch & speed” knapp som enkelt regleras med bara en hand. Maskinen passar därför särskilt bra till precisionsarbeten som kräver ett professionellt slutresultat med mycket hög finish utan synliga repor eller märken.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×