Ramirent redo att leverera vaccinationsbodar

Publicerad 23/12, 2020 kl. 15:22

Ramirent står redo och har erbjudit Sveriges 21 regioner bodar, för att underlätta när vaccineringen av covid-19 kommer igång.

“Det här är vårt sätt att bidra i den svåra situation Sverige och Europa just nu befinner sig i. Vi är redo att leverera vaccinationsbodar om behovet finns och kan ha bodarna driftklara på bara en vecka”, säger Samuel Augsburger, försäljningschef på Ramirent i Sverige.

Maskinuthyraren Ramirent har över 9 000 bodar och vagnar i sitt sortiment.  Moduler som lätt kan anpassas för att sätta upp vaccinationsmottagningar runt om i landet. Bodarna kan anpassas efter mottagningens behov av avgränsade utrymmen, ventilation och in- och utgång på olika sidor, så att besökare inte behöver mötas i onödan. Dessutom kan Ramirent erbjuda avspärrningsmaterial, värmare och luftrenare i de fall det behövs.  

Sedan i somras har Ramirent haft liknande bodar uppställda för provtagning av covid-19, på flera orter runt om i landet, bland annat på flera platser i Dalarna, Uppsala, Östersund och Umeå. Just nu förbereder man även för att kunna ta emot skidturismen i Sälen, med flera provtagningsbodar uppställda kring skidanläggningarna. Ramirent har även liknande lösningar på flera orter runt om i Europa.

Bodarna erbjuds till Sveriges regioner till ett kraftigt reducerat pris. 

“Bodarna har visat sig fungera utmärkt för provtagning och de går lätt att bygga om så de även passar för vaccinering. I de fall regionerna har svårt att hitta lokaler för att köra igång vaccineringen, känns det bra att vi kan stötta med det vi har att erbjuda för att skynda på processen”, säger Samuel Augsburger.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×