Ramirent stöttar unga entreprenörer

Publicerad 5/9, 2019 kl. 11:22

William Strandberg, Victor Stenström och Jonatan Lund driver tillsammans ett UF-företag som arbetar för att förhindra stölder i byggbranschen. Ramirent AB visar nu sitt stöd till ungdomsföretaget.

Ramirent drabbas årligen av ett stort antal stölder ute på byggarbetsplatserna. För att knyta kontakter och bygga ett nätverk med näringslivet i Sundsvall kontaktade de tre killarna ett antal företag och på Ramirent fick de tidigt kontakt i Mikael Billström, kundcenterchef på Ramirent i Sundsvall.

Ramirent har agerat näringslivskontakt, coach och bollplank till UF-företaget, som idag går under namnet Vestigo Security, men som inom kort kommer att omvandlas till ett aktiebolag och därmed byta företagsnamn.

”Det finns många sätt att stötta ungt företagande”, säger Mikael Billström. “I mitt fall har jag beskrivit hur uthyrningsbranschen och byggbranschen fungerar, agerat bollplank kring Willam, Victor och Jonatans idéer och tankar och samtidigt coachat grabbarna som de unga, drivna och hungriga entreprenörer de är, både kring deras produkt och som företagare.”

“Det känns spännande. Vi har bevakat marknaden under en längre period och upptäckt att det finns ett stort behov av en ny stöldskyddslösning för att minska stölderna ute på byggplatserna”, säger William Strandberg, VD för UF-företaget Vestigo Security.

“Marknadspotentialen för stöldskydd i byggbranschen är enorm”, konstaterar Victor Stenström, ekonomiansvarig på UF-företaget Vestigo Security.

Vestigo Security har nyligen blivit antaget som inkubatorföretag hos Bizmaker. Genom hårt arbete, gott stöd och tre vunna priser i SM-kvalificerande kategorier på den regionala mässan i Sundsvall har Vestigo Security kvalificerat sig till SM i Ung företagsamhet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×