Rentalhöst

Publicerad 17/11, 2015 kl. 13:17

Vilken höst vi har haft! Nästan lika varmt som det var på semestern i juli. Men inget regn! Egentligen är det bara svampen som saknas, men det finns ju konserver. Det här blir gott att ha med sig, nu när vi ska ta oss igenom mörkret och innan det vänder med julen.

I vår omvärld är det många som har det väldigt svårt och som lever med stor oro, och vi kan se en flyktingkatastrof och en folkvandring som ingen kunnat föreställa sig. Många söker sig för tillfället till Sverige vilket ger myndigheterna svåra utmaningar, något som vi sedan får hoppas blir till möjligheter, men det berör oss alla.

Även om mycket i Sverige är koncentrerat runt flyktingmottagning, så kan vi också se att byggmarknaden har en god konjunktur med en stor mängd bostäder och offentliga byggnader. Samtidigt håller våra stora infraprojekt på att starta upp efter förseningar. Branschkunnigt projektfolk verkar vara den största bristen just nu.  

  Vårt branschkansli jobbar kontinuerligt vidare med säkerhetsfrågor. Man utvecklar och kommunicerar vårt PSI projekt för att skapa medvetande om säker maskinanvändning i branschen och redan inom utbildningen. Vi får alla hjälpas åt att sprida användningen av vårt projekt. Dessutom jobbar man också med mötesplanering för vårt kommande höstmöte. 

Så välkomna till SRA:s höstmöte, Rentaldagen, den 19 november. 

Vår höjdpunkt för hösten. Du hittar alla uppgifter på vår hemsida www.swedishrental.se.  Jag hoppas vi träffas där!

Johan Svedlund
Ordförande Swedish Rental Association

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×