Scanmaskin-Gruppen utser ny vd

Publicerad 5/7 kl. 14:46

Per-Anders Bardh har utsetts till Scanmaskin-Gruppens nya vd. Han har god teknisk kompetens och många års erfarenhet i kombination med ett modernt och väldokumenterat ledarskap, skriver Scanmaskin-Gruppen i ett pressmeddelande.

Per-Anders Bardh efterträder Paulo Bergstrand. “Vi vill ta tillfället i akt och tacka Paulo för hans långa, engagerade och hårda arbete på Scanmaskin”, skriver Scanmaskin-Gruppen i pressmeddelandet. “Sedan 70-talet har Paulo tillsammans med sin far Clas-Göran Bergstrand styrt Scanmaskin-gruppen till att bli en av de marknadsledande aktörerna inom golvbearbetning med stor framgång.”

“Paulo har varit en mycket stor del av Scanmaskin och Scanminerals framgångar och han kommer att saknas mycket i företaget,” säger Göte Mattsson, Senior Vice President Fluids & Mechanical Solutions Indutrade AB. “Vi ser framemot att fortsätta utveckla hans arv med Per-Anders i fronten.”

Scanmaskin-Gruppen grundades 1975 i Göteborg och tillverkar slipmaskiner, mineraler och verktyg. Scanmaskin och Scanmineral erbjuder ett sortiment med alltifrån golvslipmaskiner och diamantverktyg till mineraler för fogfria golv. Huvudkontoret och tillverkningen är stationerad i Lindome. Företaget har också andra försäljningskontor och lager i hela Skandinavien, USA och Dubai. Produkterna säljs över hela världen och är representerade i 33 länder genom återförsäljare.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×