Scantruck AB förstärker organisationen

Publicerad 19/4, 2022 kl. 07:42

1 mars började Mattias Sundström sin tjänst som försäljare mot uthyrningsbranschen för Scantruck AB.

Mattias kommer att hjälpa David Trygg som sedan tidigare arbetar i samma roll och kommer att inrikta sig på ett område som sträcker sig från Karlstad i väster till Södertälje i öster och norr ut. Mattias kommer att arbeta med hela Scantrucks breda produktportfölj.

Mattias Sundström är 52 år gammal och kommer från och med april att vara bosatt i Västerås vilket också blir hans utgångsort. Han har 15 års erfarenhet av uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner, och innan han började på Scantruck kom han närmast ifrån Alsike Maskin.

”Jag är väl bekant med Scantrucks fina produkter, bland annat sedan min tid som anställd på Arema Rental AB. Det är en både stark och intressant mix av fina varumärken som bör passa uthyrningsföretagens kunder ypperligt”, säger Mattias Sundström.

På fritiden varvar Mattias sin kärlek för maskiner med ett stort idrottsintresse. Han har spelat både fotboll och ishockey tidigare i livet, men nu är det främst racketsporter i form av tennis och padel som gäller.

www.scantruck.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×