Scantruck bygger nytt vid Stockholm

Publicerad 23/12, 2019 kl. 12:15

1250 kvadratmeter ”begagnat-center” är på väg vid det svenska huvudkvarteret i Rosersberg i Stockholms län.

Nu har Scantruck tagit första spadtaget för att bygga ytterligare 1250 kvadratmeter på Metallvägen, där deras svenska huvudkontor ligger. Bolaget delar den existerande byggnaden på 3000 kvadratmeter med den svenska Komatsu-återförsäljaren Söderberg & Haak Maskin. De nya 1250 kvadratmetrarna i Scantruck-änden av byggnaden blir uteslutande ett begagnat-center för Scantruck.

“Det är stor efterfrågan på maskiner, och det är därför nödvändigt att utvidga ramarna”, säger Anker B. Lemvig, Business Manager Sweden Scantruck. ”Framförallt för begagnade maskiner som ofta är en del av affären när vi säljer nya maskiner, men som också är eftertraktade i ren affär. Samtidigt har vår Rent2Rent-avdelning behov för plats till uthyrningsmaskiner. Vi vill naturligtvis gärna ha alla maskiner under tak så att vi kan ta vara på dem på bästa sätt åt våra kunder.”

Förutom Manitou-teleskoplastare har Scantruck också import och förhandling av saxliftar från både tyska PB Platforms och amerikanska GMG, samt stora teleskopkranar från tyska Sennebogen. Nybyggnationen med det nya begagnat-centret ska enligt planen vara klar till nyår.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×