Scantruck på Nordbygg

Publicerad 31/5, 2022 kl. 14:08

Scantruck AB är en leverantör av entreprenadmaskiner, teleskoplastare och kranar, och är svensk generalagent för Manitou, Platform Basket, PB Platform, GMG och Sennebogen. De har nu gjort debut på mässan Nordbygg.

Scantruck hade tänkt vara med på Nordbygg redan 2021, men tvingades vänta ett år på grund av pandemin. De lyckades komma överens med arrangören om en monter intill restaurangen som mätte 9 x 2 meter. De hade inga maskiner på plats på mässan, utan satsade på två stora bildskärmar med rörligt material som beskrev olika produkter. ”Det var en betydligt mindre monter än vad vi brukar använda på andra mässor, och det har utmanat oss att tänka på ett nytt sätt”, säger Peter Claesson, marknadschef Scantruck. ”På ett sätt är det samma tänk som många företag tvingats arbeta efter under pandemin då det skedde en snabb digitaliseringsprocess. Fördelarna är att det är miljövänligt att slippa flytta maskiner, vilket är viktigt för både oss och våra kunder.”

Scantrucks maskiner kan man finna i ett brett spektrum av kunder som på olika sätt har behov av maskinlösningar. Den största delen hittar man inom byggbranschen, även om slutkunderna kan komma i kontakt med dem på olika sätt. ”Vi levererar direkt till byggbolag, men väldigt ofta också till uthyrningsföretag som i sin tur levererar maskinen till slutkunden. Den gemensamma nämnaren är att alla idag ställer höga krav på sina leverantörer både vad det gäller miljö och driftsäkerhet. Att arbeta förebyggande med service är en del av lösningen, duktiga och snabba mekaniker en annan del. När det gäller vårt miljöarbete så innehåller det också arbete i flera olika ändar.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×