Skördetid

Publicerad 19/9, 2014

Välkomna tillbaka till jobbet! Efter en sådan här fantastisk semestermånad är vi nog alla laddade för nya kraftinsatser. Otroligt skönt och som jag förstår det, så har det varit så mest överallt. Kan det vara ett rekord?

Förra ledaren skrev jag om hetluft som saknades, och den kom i ordets rätta mening. Men då väntade vi på att konjunkturen skulle få sig en kraftig pust, men den hetluft som vi förväntat oss har dröjt. I bästa fall beror dröjsmålet på försenade byggstarter och vi får förhoppningsvis lite ketchup effekt under hösten.
I vårt branscharbete arbetar vi fortsatt med att aktivt förbättra säkerheten på våra arbetsplatser. Bodgruppen arbetar vidare på säkra arbetsmetoder vid bodetableringar, främst vid arbete på höjd.
I det europeiska arbetet har vi deltagit i ERA Convention i Amsterdam 24-26 juni. I år med fokus på nya trender inom IT. Som t.ex. utveckling och tankar kring hur våra kunder kan komma att vilja kunna ha kontakt med oss i framtiden, och dynamisk hyresprissättning genom användning av information som finns i affärsdata.
För hösten har planeringen börjat för vår egen Rentaldag. Ambitionen är att ni ska komma att uppleva en innehållsrik och trevlig dag med branschkollegor. Boka upp den 13 november så länge, så kommer mera information och program på vår hemsida.
Till slut önskar jag er alla en fortsatt skön sommar!

Johan Svedlund
Ordförande Swedish Rental Association

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×