Skandinaviens största Hilti-butik öppnar i Arlöv

Publicerad 5/10, 2020 kl. 09:32

Hilti flyttar sin butik i Lund till Arlöv och ökar därmed kapacitet, produktsortiment och tillgänglighet. Butiken är placerad på Hammarvägen 2, cirka en minut från trafikplats Burlöv och två minuter från trafikplats Kronetorp Södra.

Satsningen på Skandinaviens största Hilti-butik innebär enligt Hilti en stor bredd i produktsortimentet, testytor med möjligheter att testa innovationer och rådgivning från butikssäljare.

”Det har funnits stor efterfrågan från våra kunder att etablera en butik i Arlöv med närhet till vårt centrallager”, säger Gustav Lindberg, Retail Manager Hilti Sverige. “Vi har under en längre tid tittat på lokaler och möjligheter och nu blir det äntligen verklighet!”

Hiltis direktförsäljande affärsmodell med 175 egna utesäljare och 13 butiker innebär att bolaget har direktkontakt med slutkunderna utan mellanhänder. Via verkstaden i Arlöv tillhandhålls verktygservice där över 98 % av verktygen repareras samma dag som de anländer. Dessutom erbjuder Hilti digitala tjänster såsom inventariehantering och ett eget tekniskt centrum med ingenjörsupport.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×