Skyjack visar Bauma vad Kanada går för

Publicerad 5/9, 2019 kl. 12:09

Linamar Corporations (TSX:LNR) Skyjack-division ställde ut inomhus på branschmässan Bauma i München, Tyskland. De tog med sig ett sortiment av kundfavoriter och produktuppdateringar med målet att visa vad de går för.

“I egenskap av en kanadensisk tillverkare som har deltagit i Bauma under ett antal år är vi glada över att få se en större kanadensisk närvaro vid årets show”, säger Malcolm Early, vice ordförande för marknadsföring på Skyjack. ”Vi gör saker lite annorlunda i år med vår inomhusmonter, men vårt team ser fram emot att ta med sig ett lättare bagage och vi är glada över att få visa upp en ny monterdesign med två våningar.”

Representanter från Skyjack deltog vid en liten försmakstillställning av Bauma i januari, där de tillkännagav att de tar med sig sin hittills största saxlyft till showen i april – SJ9253 RT. Skyjack har omdesignat hela sitt sortiment med terränggående saxliftar i fullstorlek och visade upp plattformens stora arbetsyta, den nya manöverpanelen och den nya omarbetade nödsänkningsfunktionen vid deras monter på Bauma.

“Med de nya Euro Stage V-standarderna på väg såg vi detta som en möjlighet – vilket vi alltid gör när det gäller förändring”, förklarar Malcolm Early. ”Vi såg detta som en chans att genomföra några av de större förändringar vi fått som önskemål från våra kunder och omarbeta dessa maskiner på ett sätt som upprätthåller våra kunders ROI och gör att efterfrågan på dessa maskiner är fortsatt hög.”

Skyjacks omarbetade, terränggående enheter har snabbare funktionshastigheter, ökad  kapacitet och ökade arbetshöjder. De nya modellerna har också ett förbättrat kontrollsystem, med Skyjacks färgkodade och numrerade kabelsystem, felsökning och integrering med Elevate-telematiklösning.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×