Sokkia introducerar ny GNSS mottagare GRX3

Publicerad 1/4, 2019 kl. 17:04

Sokkia introducerar det senaste tillskottet av GNSS mottagare - GRX3 är konstruerad för att tillhandahålla en kompakt, lättare och helt integrerad GNSS-lösning.

“GRX3 är byggd för att erbjuda en komplett och mångsidig lösning för att ge bästa prestanda för en mängd olika applikationer med hög precision”, säger Alok Srivastava, Produktchef Sokkia.

“Om man använder mottagaren för Statisk mätning, Nätverks RTK eller i kombination med en Sokkia totalstation för en ”Fusion Positioning” så får användaren den mest avancerade och kraftfulla GNSS-tekniken på marknaden. Med GRX3 har man en mottagare som är kompakt och med en mycket lätt konstruktion som tål de hårdaste förhållanden. Kombinera GRX3 med en av Sokkias fältdatorer och programvara för maximal mångsidighet och bekvämlighet. Detta kommer att öka effektiviteten och produktiviteten från början till slut.”

Mottagaren har Sokkia Tilt-teknik, som innehåller en 9-axlig tröghetsmätare (IMU) som är utformad för att kompensera när stången ej hålls i lod, med så mycket som 15 grader.

“GRX3 är utformad som en framtidsäker lösning med en avancerad Universal Tracking Channels-teknologi som automatiskt spårar signaler från alla tillgängliga och planerade konstellationer. GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, IRNSS, QZSS, SBAS.”

Mottagaren har testats för att uppfylla IP67-certifiering för skydd mot tuffa väderförhållanden.

www.blinken.eu 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×