Stavdal Lift Öresund öppnar i Malmö

Publicerad 5/10, 2020 kl. 09:41

Nu har Ramirent öppnat sitt andra renodlade liftcenter i Sverige, Stavdal Lift Öresund. Med totalt 750 liftar ska man serva hela den skånska byggmarknaden.

Sedan Ramirent och Stavdal blev ett gemensamt bolag under våren 2019 har strategin varit att renodla liftkompetensen i ett eget affärsområde. Stockholm var först ut med ett renodlat liftcenter, men nu finns det alltså ett även i Malmö. “Här är vi experter på lift och vi har en enorm maskinpark att erbjuda våra kunder”, säger Josephine Gunnarson, distriktschef lift Ramirent. “Samtidigt har vi hela Ramirents breda utbud av byggmaskiner, bodar, ställningar, fallskydd och anläggningsmaskiner, i Ramirents kundcenter bara några minuter härifrån. Tillsammans har vi ett mycket starkt erbjudande.”

Liftcentret erbjuder ett sortiment av alltifrån små pelarliftar till stora bomliftar på 40 meter. I dagsläget är 70 procent av de totalt 750 liftarna uthyrda. För att på bästa sätt utnyttja kapaciteten, erbjuder Stavdal Lift en liftpool som levererar efter behov så att kunden inte behöver ha outnyttjade maskiner stående, ett kostnadseffektivt erbjudande som framför allt efterfrågas vid lite längre byggprojekt med behov av 15 liftar eller fler. Med deras liftpool når de exempelvis ut till större byggprojekt såsom Citadellstaden i Malmö.

Stavdal Lift Öresund öppnade i juni och ska täcka in en stor region. Därför har man placerat ut några av de mest efterfrågade liftarna i Ramirents kundcenter i Trelleborg, Lund, Klippan, Helsingborg, Ystad och Malmö, varifrån allt koordineras. Totalt i hela Sverige erbjuder Ramirent 5800 liftar genom affärsområdet Stavdal Lift.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×