Sussie tar över Delvators marknadsföring

Publicerad 17/3 kl. 10:36

Sussie Schwab har tillträtt tjänsten som marknadsansvarig för Delvator AB och Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige i januari 2021.

Sussie Schwab är 50 år och har stor erfarenhet och breda kunskaper inom marknadsföring och kommunikation. Senast kommer Sussie från en marknadstjänst hos Swedish Agro Machinery som säljer lantbruksmaskiner där varumärket CLAAS ingår. Innan dess var hon marknadskoordinator på Starka Betong. Hon har skaffat sig en gedigen erfarenhet från bygg, entreprenad- och maskinbranschen och har bra koll på vad kunderna efterfrågar.

“Jag ser med spänning fram emot att jobba med entreprenadmaskiner från Hitachi och Delvator som företag. Det är ju en förmån att igen få arbeta med ett kvalitetsvarumärke. Företaget har ju utvecklats mycket, och med senaste expansionen i Stockholm blir det riktigt roligt att vara med på resan framåt. Att kunna inspirera till ytterligare utveckling och få hjälpa till att stärka varumärket och företaget i Sverige ser jag som ett roligt åtagande”, säger Sussie.

Delvator AB är Hitachis generalagent på den svenska marknaden och arbetar på flera fronter för att öka Hitachis marknadsandel i Sverige. Man marknadsför i huvudsak bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare och minimaskiner. Delvator har funnits i 30 år med huvudkontor i Eslöv.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×