Tobias Rostedt produktchef för Bomag i Sverige

Publicerad 24/2 kl. 17:01

Bomags svenska generalagent Söderberg & Haak har anställt Tobias Rostedt som produktchef för Bomags vägbyggnadsmaskiner i Sverige. Han har tidigare arbetat som global serviceingenjör hos Epiroc och inom vägbyggnad för PEAB Asfalt.

Vid årsskiftet, samtidigt som Söderberg & Haak tog över den svenska generalagenturen för Bomags vägbyggnadsmaskiner, tillträdde Tobias Rostedt tjänsten som produktchef och Key Account Manager för Bomags produkter.

”Det är väldigt roligt att få ta sig an Bomags kommande offensiv på den svenska marknaden”, säger Tobias Rostedt. ”Jag utbildade mig ursprungligen för att jobba inom asfaltsbranschen och jag körde faktiskt en Bomag-vält på ett av mina första jobb i branschen. Efter mer än tio år med gruvmaskiner känns det rätt att återvända till asfalt och vägbyggnad, inte minst därför att Bomag representerar maskiner med hög kvalitet och smart teknik.”

Tobias Rostedt inleder sin tid hos Söderberg & Haak med några veckors internutbildning vid anläggningen i Staffanstorp och vid Bomags huvudkontor i Tyskland. Därefter kommer hans placering att vara i Örebro.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×