Tre spik i sekunden

Publicerad 5/10, 2020 kl. 10:42

Milwaukee lanserar sin nya batteridrivna M18 Fuel stomspikpistol, med kraft nog att försänka spik i laminat och hårt trä, och upp till tre spikar per sekund utan gaspatroner.

M18 Fuel stomspikpistolen erbjuder prestanda för smidig montering även i hårda material. Avfyrningshastigheten matchar prestanda hos tryckluftsdriven utrustning, enligt Milwaukee. Stomspikpistolen är även storleksoptimerad för trånga utrymmen med en låg vikt. Som tillbehör finns ett utökat magasin för två spikpatroner.

“I år kan vi stolt presentera vår mest avancerade stomspikpistol någonsin”, säger Gustav Olsson, product manager Milwaukee Tool. “Utan behov av gaspatron, med kraft nog att penetrera hårda material och med en hastighet som garanterar hög produktivitet är den här nya stomspikpistolen värd den långa väntan.”

Tack vare att verktyget inte behöver gaspatroner och har kolborstfri PowerState-motor som inte kräver rengöring, erbjuder det hållbarhet, tillförlitlighet och minimalt underhåll. Stomspikpistolen är fullt kompatibel med det övriga M18-sortimentet som numera omfattar fler än 165 elverktyg som bygger på samma batteriplattform.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×