Utökat mässområde och mycket mer på Svenska Maskinmässan

Publicerad 24/2 kl. 16:58

Utökat mäss- och demo-område, livestudio och maskinfest – det är några av nyheterna för årets Svenska Maskinmässan, som äger rum 4-6 juni på Solvalla i Stockholm.

Till 2020 ska mässområdet utökas för att kunna erbjuda monterplats till fler leverantörer. Dessutom utökar man demo-området med möjlighet för besökarna att testa fler maskiner. I den nya livestudion kommer det diskuteras med kända och branschkunniga profiler. När mässan stänger kl 17.00 på torsdagen den 4 juni håller restaurangen Ströget öppet, med prisutdelningar, liveband och underhållning av artisten Lena Philipsson. Dessutom utses årets snyggaste entreprenadmaskin, tillsammans med Leveranstidningen Entreprenad och Maskinistgruppen.

”Många års planering resulterade i två fantastiska mässor 2016 och 2018”, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig Svenska Maskinmässan. ”De banade vägen för en ny, kvalitativ mötesplats, där företag idag står på kö för att få visa upp sina produkter. Vi som mässarrangörer har tagit till oss av synpunkter från både besökare och utställare för att Svenska Maskinmässan 2020 skall bli den bästa någonsin.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×