Vad gör ni som aldrig kommer?

Publicerad 17/11, 2015 kl. 12:58

Bästa medlemmar och läsare,

Det har nu gått några veckor sedan Hyrex-kedjan genomförde sitt höstmöte på Clarion Sign Hotel i hjärtat av Stockholm. Min bedömning från mötet var att det uppskattades och stämningen var som vanligt god. Vi hade ett tajt och omfattande program från morgon till sen nattimma.

Sammanfattningsvis informerades om Smartwater och Protrack. Därefter följde ett inspirerande föredrag av M. Genberg som bland annat tänker sig att bygga hus på månen. Där kan man snacka om “högt flygande planer”. Under dagen genom förde vi en rad olika grupparbeten som kändes som om de aldrig ville ta slut.

Mötesdeltagarna informerades också om vad som idag gäller för byggindustrins ID 06. En intressant presentation. Dagen avslutades som vanligt i god Hyrex-anda med en väl smakande middag blandat med roliga historier. Allt som allt återigen ett lyckat Hyrex-möte, eller hur?

Den frågan ställer jag till er som inte var där eller framförallt till er medlemmar som aldrig närvarar. Det är helt ok att man som medlem inte kan vara med varje gång. Många uthyrare och även leverantörer är inte så många anställda och det kan vara svårt att avsätta folk att närvara på Hyrex möten varje gång. Det är också en kostnad att närvara och vi har full respekt för att man ibland måste välja bort att delta. Men det är inte ok att aldrig vara med. Som medlem betalar man inte bara för att kunna ha Hyrex logga på sina brevpapper eller hemsidor. Det är tillsammans i möten och annat som vi kan förändra saker och göra villkoren och marknaden bättre för uthyrarna, leverantörerna och våra slutkunder. Tänk på det ni som aldrig närvarar inför nästa Hyrex-möte.

Som ny ordförande har jag tänkt en del på vad som krävs det för att fler uthyrarmedlemmar ska komma till mötena. Om ni har synpunkter och idéer på hur vi kan locka fler medlemmar till mötena så hör av er till mig. Mitt mål är att skapa en ännu mera dynamisk och levande branschförening än vi redan är där idéerna och aktiviteterna formligen svämmar över. Tänk om vi till och med skulle nå så långt att våra möten näst intill blir fullbokade av uthyrarmedlemmar. Att vi skulle behöva begränsa antalet deltagare per medlemsföretag. Det skulle naturligtvis bli lite problem men angenäma sådana som vi skulle lösa med konferensanläggningar som skulle kunna sluka mer deltagare.

Så redan nu, se till att boka in Hyrex årsmöte nästa vår och håll dig uppdaterad genom att besöka vår hemsida. www.hyrex.org

Thomas Truedsson
Ordförande Hyrex-Kedjan

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×