Xylems innovativa lösningar

Publicerad 5/9, 2019 kl. 12:02

Xylem Inc. (NYSE: XYL), ett globalt vattenteknologiföretag som ägnar sig åt att lösa några av världens största utmaningar kring vatten, visade några av sina innovationer på Bauma 2019.

Nya och förbättrade produkter i Xylems portfolio för avvattning och pumpar för att förhindra översvämning är tänkta att förändra byggbranschen och låta kunder i Europa gräva djupare och bygga större.

Nya tillägg i Xylems portfolio inkluderar den senaste smarta avvattningspumpen från Godwin’s Smart Series. Den nya Godwin Dri-Prime-pumpen har designats specifikt för att klara svåra byggapplikationer och erbjuder förbättrad effektivitet, ökad flexibilitet och större hållbarhet. Den nya avvattningspumpen kan utrustas med en ny generation av Xylem Field Smart Technology (FST).

Under sitt Godwin-märke visar Xylem även upp sin Flood Protection (FP) Dri-Prime-serie, den första gruppen portabla högtryckspumpar certifierade för att hantera översvämning. Godwin FP Dri-Prime-serien är specifikt designad för att ta bort förstörande vattenmassor och för att förhindra vatten från att ta sig in i viktiga byggsystem eller interiörer.

På Bauma 2019 visade Xylem dessutom upp sin uppdaterade Flygt 2201-serie, en av Xylems mest robusta serie avvattningspumpar byggda för att erbjuda hög prestanda ofta och länge.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×