Tävling, trivsel och överraskningar

Den traditionsenliga SÄVE-golfen avgjordes på Bosjökloster GK den 12 juni och kryddades med stjärnglans i form av golfproffset Johan Wahlqvist.

Årets tävling var den 16:e i ordningen under SÄVE:s 25-åriga historia. 15 lag deltog i en fyrmanna-scramble och i härligt väder bjöds det som vanligt på både goda skratt, tävlingsnerver och förfriskningar längs banan.

Mästarnas mästare
När tävlingen var över hade inte bara ett vinnande lag kunnat utses, utan en individuell SÄVE-mästare korades genom särspel i det vinnande laget etta efter en imponerande lika stensäker som avgörande putt av Patrik från Sparbanken Öresund.

Överraskningen: Beat the Pros
På ett hål väntade en nyhet i form av golfproffset Johan Wahlqvist – han slog ut tillsammans med samtliga lag och för den som lyckades hamna närmare flaggan än Johan väntade ett fint specialpris. I detta moment skilde sig i synnerhet Peter Nilsson från Bravida från mängden som blev den ende som lyckades slå proffs-Johan.

Behovsanpassad förfriskning
Förutom de som deltog i själva tävlingen hade SÄVE engagerat ett antal funktionärer som gick runt banan med energivagnar för de som behövde fylla på med lite extra energi.

”Något som vi ser fram emot”
SÄVE:s VD Roger Sturesson var nöjd med dagen.
”Vår årliga golftävling är en uppskattad aktivitet bland både våra kunder och leverantörer, men den är även något som vi själva ser fram emot varje år. I år hade vi dessutom fint väder och Bosjöklosters fina golfbana visade sig verkligen från sin bästa sida.”
Stort grattis till alla vinnarna och lika stort tack till alla som medverkade under dagen!

VINNARNA
SÄVE mästare: Patrik Wahlgren, Sparbanken Öresund
Bästa lag: Bjarne Andersson, Mats Larsson och Patrik Wahlgren.
Beat the Pro: Peter Nilsson, Bravida
Längsta drive, dam: Rita Nilsson, RMN Konsult
Längsta drive, herr: Joachim Nielsen, Bravida
Närmast flaggan: Gösta Nygren, Göinge mekaniska.

Kärt återseende vid Rentalföretagens första fysiska möte

Kärt återseende vid Rentalföretagens första fysiska möte

Publicerad 8/11, 2021 kl. 10:36

Swedish Rental Association och Hyreskedjans första gemensamma möte som Rentalföretagen den 14 oktober på Elite Grand Hotel i Norrköping blev en fullträff.

2021:787

2021:787

Publicerad 8/11, 2021 kl. 10:09

Sju siffror som nyligen dök upp och som på ett eller annat sätt kommer påverka det vi gör till vardags, serva våra byggkunder med maskiner och utrustning. Klimat känner vi alla till, man kan knappt vare sig se eller lyssna på en nyhetssändning utan att klimat nämns på ett eller annat sätt. Deklaration, det vet vi alla vad det är, något vi gör på vårkanten. Men slår vi ihop dem till ett ord: Klimatdeklarationer, då får det en ny innebörd för de flesta av oss. Här kommer en kort redovisning om vad det innebär. Hur det påverkar oss i vårt arbete och när vi får frågan från våra kunder, i alla fall ska ha veta vad det rör sig om, för nu blir det lite teoretiskt…

Coronatider

Publicerad 1/12, 2020 kl. 10:59

Fortfarande är Coronaviruset en lika aktuell fråga som påverkar våra liv fortsatt så mycket och snudd på mer ju längre tiden går. Johan Svedlund

Coronatider

Publicerad 1/12, 2020 kl. 10:59

Fortfarande är Coronaviruset en lika aktuell fråga som påverkar våra liv fortsatt så mycket och snudd på mer ju längre tiden går. Johan Svedlund

Finländarna imponerar!

Finländarna imponerar!

Publicerad 29/10, 2019 kl. 15:22

Efter ett studiebesök på byggarbetsplatsen för Nordens största köpcenter, Mall Tripla, som invigdes i veckan i Helsingfors så blir man lite ödmjuk inför storleken. Projektet har ett värde på 1,2 miljarder med köpcenter, resecenter, 440 bostadsrätter och 440 hotellrum.

Betongkonstruktioner har störst potential för klimatförbättringar

Publicerad 8/9, 2017 kl. 12:26

VL har på uppdrag av Svensk Betong analyserat hur ett flerbostadshus med betong i ytterväggar och stomme kan klimatbantas. Resultatet visar att det går att nästan halvera klimatpåverkan med känd byggteknik och genom att använda mer miljövänlig betong.

European Rental Association

Publicerad 8/9, 2017 kl. 12:25

- kräver ett ökat erkännande av hållbarhetsfördelarna med att hyra maskiner

IPAF utnämner Nordisk Representant

IPAF utnämner Nordisk Representant

Publicerad 21/12, 2016 kl. 10:42

Kent Boström har utnämnts till Nordisk Representant för IPAF och tillträdde den 1 november.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×