Tävling, trivsel och överraskningar

Den traditionsenliga SÄVE-golfen avgjordes på Bosjökloster GK den 12 juni och kryddades med stjärnglans i form av golfproffset Johan Wahlqvist.

Årets tävling var den 16:e i ordningen under SÄVE:s 25-åriga historia. 15 lag deltog i en fyrmanna-scramble och i härligt väder bjöds det som vanligt på både goda skratt, tävlingsnerver och förfriskningar längs banan.

Mästarnas mästare
När tävlingen var över hade inte bara ett vinnande lag kunnat utses, utan en individuell SÄVE-mästare korades genom särspel i det vinnande laget etta efter en imponerande lika stensäker som avgörande putt av Patrik från Sparbanken Öresund.

Överraskningen: Beat the Pros
På ett hål väntade en nyhet i form av golfproffset Johan Wahlqvist – han slog ut tillsammans med samtliga lag och för den som lyckades hamna närmare flaggan än Johan väntade ett fint specialpris. I detta moment skilde sig i synnerhet Peter Nilsson från Bravida från mängden som blev den ende som lyckades slå proffs-Johan.

Behovsanpassad förfriskning
Förutom de som deltog i själva tävlingen hade SÄVE engagerat ett antal funktionärer som gick runt banan med energivagnar för de som behövde fylla på med lite extra energi.

”Något som vi ser fram emot”
SÄVE:s VD Roger Sturesson var nöjd med dagen.
”Vår årliga golftävling är en uppskattad aktivitet bland både våra kunder och leverantörer, men den är även något som vi själva ser fram emot varje år. I år hade vi dessutom fint väder och Bosjöklosters fina golfbana visade sig verkligen från sin bästa sida.”
Stort grattis till alla vinnarna och lika stort tack till alla som medverkade under dagen!

VINNARNA
SÄVE mästare: Patrik Wahlgren, Sparbanken Öresund
Bästa lag: Bjarne Andersson, Mats Larsson och Patrik Wahlgren.
Beat the Pro: Peter Nilsson, Bravida
Längsta drive, dam: Rita Nilsson, RMN Konsult
Längsta drive, herr: Joachim Nielsen, Bravida
Närmast flaggan: Gösta Nygren, Göinge mekaniska.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×